Varför ska du annonsera med AdWords?

Vi listar ut några fördelar av AdWords annonsering.

Service Image

Få resultat direkt utan väntetid

Det finns ingen väntetid för att synas högst upp på Google.Du betalar endast när en besökare klickar på din annons.

Större chans för en sälj

91% Googlar efter en tjänst innan de köper. Vi är en seriös leverantör av AdWords och kommer att hjälpa er hitta de sökorden som kommer öka efterfrågan efter era tjänster. 

Få intresseanmälningar och nya kunder

Din annons kommer att driva in kundanpassad traffik och det kommer att skapa fler förfrågningar och genererar affärer, vi ser till att din hemsida samarbetar för din verksamhet.

Frågor och Svar

Oavsett om ni tidigare använt AdWords som marknadsföringskanal eller ej, hjälper vi er att nå bättre resultat!.

Så här ser processen ut när du tar hjälp av oss:

1.- Kontakta oss

Det går bra att kontakta oss genom att skicka ett email, eller fylla i kontaktformuläret här nedan. Du beskriver då kortfattat din verksamhet och vad du önskar hjälp med. Vi återkopplar sedan till dig via telefon för att diskutera kring de möjligheter som finns.

2.- Vi får tillgång till ert konto

Under förutsättning att du redan har ett AdWords-konto, behöver vi få tillgång till detta för att kunna göra en mer ingående granskning av hur vi kan hjälpa dig. Du delger oss ditt customer ID, eller kund-ID, och på så vis får vi tillgång till kontot.
Vi gör naturligtvis inga ändringar i detta skede, utan överblickar nuvarande struktur och inställningar.Vi inleder endast samarbeten där vi ser potential att nå resultat.

 

3.- Förslag på förbättringsåtgärder

Det vi gör i kontot är en så kallad Health Check. Vi granskar då kontots uppbyggnad, sökord, inställningar, språk, annonsutformning, hemsidan som är kopplad till annonserna, med mera. Vi sammanställer en utförlig lista med förslag på förbättringsåtgärder och ger även ett estimat på hur lång tid åtgärderna skulle ta att utföra, och kostnaden för detta.

4.- Utförande och Underhåll

Efter ditt godkännande börjar vi omgående implementera åtgärderna. Ofta brukar resultaten förbättras relativt snabbt. Kontot bör sedan underhållas regelbundet för att säkerställa kvalitet, sålla ut irrelevant trafik och därmed undvika onödiga kostnader.

Kontakta oss

Robin (at) prosystems.se  - Telefon: 070-848 82 93

#webbyraprosystems -  www.prosystems.se  -  info(a)prosystems.se -  0767 727 370 

Search